14 Şubat 2014 Cuma

Sevgililer Günü Tatlıları


Merhaba, sevgililer günü için tatlıyı çok seven eşime güzel bir sürpriz yapmak istedim. İrmik tatlısı ve resmen uydurduğum bu kurabiyeyi yaptım. Geç bir saatte aklıma gelen bu fikir için evde ne bulduysam onu kullandım diyebilirim. Neyse ki sonuç harika oldu. Ağızda dağılan ama un kurabiyesi gibi boğmayan, yumuşacık tatlı krizi yatıştırmalık atıştırmalar huzurunuzda. Umarım benim gibi siz de seversiniz. Sevgililer günü aşkınızı ifade etmeniz için bahaneniz olsun...

13 Şubat 2014 Perşembe

Ayıcıklı Bebek Battaniyesi

Örgü örmeyi sadece bir ters bir düz şeklinde yapabiliyorken azmedince Kars'ta kendi kendime farklı modelleri de söktüm. Sadece kendime renk renk bereler örmek istiyordum. İyi ki bloglar ve Youtube var.

11 Şubat 2014 Salı

Mint Yeşili Kolye

Merhaba, bu ara kolyelere takmış durumdayım. Aslında eskiden beri severim bu aksesuarları hatta takı yaptığım dönemde kendim de tasarlıyordum. İşte bu takı yapma işi biraz hortladı içimde.

7 Şubat 2014 Cuma

Sultan Papağanlarım

Kikirik
Herkesin evinde bir evcil hayvanı vardır, yani umuyorum öyledir. Çünkü benim neredeyse 12 yaşımdan beri evimde hep bir kuş oldu. Onlara alışınca onlarsız yapamaz oluyorsunuz. Evde bir ses bir nefes oluyor size.

4 Şubat 2014 Salı

Balkon Bahçem


Şubat kışın son ayı bahar kapıda. Renk renk çiçeklerle birlikte gözümün gönlümüz açılacak inşallah. Benim balkon bahçeciliği maceram da devam ediyor.